Перейти до основного вмісту


НЕГОДА ЗНОВУ ЗАВДАЛА ШКОДИ НА ЛЬВІВЩИНІ (ОНОВЛЕНО)


24.02.2020

ОНОВЛЕНО. Понад 110 населених пунктів вже з електропостачанням. Станом на 16:00 залишаються знеструмленими через негоду 43 населених пункти повністю та 28 частково у Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Самбірському, Сколівському, Старосамбірському, Стрийському та Яворівському районах. Енергетики продовжують ліквідацію наслідків стихії.

***

ОНОВЛЕНО. Енергетики відновили електропостачання більше півсотні населених пунктів, які залишались без світла через негоду. Станом на 14:00 знеструмлені 85 населених пунктів повністю та 39 частково у Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Самбірському, Сколівському, Старосамбірському, Стрийському та Яворівському районах.

***

Стихія вчергове за останній час спричинила відключення в електромережах і залишила без світла мешканців у Львівській області.

Станом на 10:00 год. сьогодні через негоду знеструмлені 50 ліній електропередачі 6-10 кВ повністю та 9 частково, 121 населений пункт повністю та 61 частково у Буському, Городоцькому, Дрогобицькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському. Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сколівському, Старосамбірському, Стрийському, Турківському та Яворівському районах.

Відновлюють електрозабезпечення 52 аварійні бригади «Львівобленерго» у складі 149 працівників, задіяли 50 одиниць техніки.

Енергетики також усувають пошкодження у низьковольтних електромережах 0,4 кВ безпосередньо у населених пунктах різних районів.










Джерело інформації:

Коментарі