Перейти до основного вмісту


19 ЛЮТОГО 2020 РОКУ НА ЯВОРІВЩИНІ ВІДБУВСЯ ПРОМОЦІЙНИЙ ТУР «СТЕЖКАМИ МИТРОПОЛИТА АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКОГО»


19 лютого 2020 року на Яворівщині відбувся промоційний тур «Стежками митрополита Андрея Шептицького», за участю туроператорів та представників преси з нагоди відзначення Року А.Шептицького.

Під час туру присутні відвідали місця, пов’язані з А.Шептицьким у рамках відзначення Року блаженного митрополита А.Шептицького: храм та музей на честь Праведного Митрополита Андрея та Блаженного Климентія; парк та місця колишньої родинної садиби Шептицьких; церкви Собору Пресвятої Богородиці, в якій Андрей Шептицький відслужив свою першу Літургію; каплиці-усипальниці родини Шептицьких; храм ХVII ст. – костел Святої Трійці у с.Терновиця, в якому колись було охрещено Митрополита Андрея Шептицького; екскурсія у м.Яворові та майстер-клас яворівської забавки.

Також туроператори завітали до голови Яворівської райдержадміністрації Андрія Шумського та голови Яворівської районної ради Володимира Сичака.

Голова райдержадміністрації привітно зустрів гостей, поспілкувались про краєвиди Яворівщини, та на завершення Андрій Шумський щиро запросив всіх присутніх взяти участь у заходах до відзначення Року митрополита Андрея Шептицького, а саме: 155-річчя від дня народження Андрея Шептицького – митрополита Української Греко-Католицької Церкви.

Нагадаємо: організатори заходу - відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської районної державної адміністрації.

Участь у заході взяли участь депутати Яворівської районної ради Уляна Ганусяк, Іван Карпа та Ростислав Канус, працівники відділу культури, туризму, молоді та спорту РДА, вчителі навчальних закладів району.



















19 лютого 2020 року на Яворівщині відбувся промоційний тур «Стежками митрополита Андрея Шептицького», за участю...
Опубліковано Тетяною Лин Середа, 19 лютого 2020 р.

#Рік_Шептицького Яворівщина уже розпочала урочистості 19 лютого 2020 року на Яворівщині відбувся промоційний тур...
Опубліковано Natali Lyalyuk Середа, 19 лютого 2020 р.

Одноденна ознайомча мандрівка Яворівщиною 🚍🥞🍜⛪ Скажу вам точно: одного дня маааалоооо!
Опубліковано Myroslava Melnyk Середа, 19 лютого 2020 р.

Одна з найстаріших церков Яворова-церква РІЗДВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ,реставрованої за проектом Євгена Нагірного з унікальним іконостасом,іконою Різдва Пресвятої Богородиці 17 ст.,підземним ходом поряд..
Опубліковано Nadiya Zehelbakh Середа, 19 лютого 2020 р.

Гіди відкривають для себе Яворівщину... Прилбичі- родове гніздо митрополита Андрея Шептицького...
Опубліковано Nadiya Zehelbakh Середа, 19 лютого 2020 р.

Прилбичі-Яворів Дякую Леся Більська-Косик за прекрасний майстер-клас по розмальовці яврівської забавки... А який...
Опубліковано Nadiya Zehelbakh Четвер, 20 лютого 2020 р.





Джерела інформації:
Яворівська районна державна адміністрація
Яворівська районна рада

Коментарі