Перейти до основного вмісту


УЧНІ ШАШКОВОГО КЛУБУ М. ЯВОРОВА, ЯКІ ВПЕРШЕ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ З ШАШОК «ДИВО-ШАШКИ У СНІЖНИХ КАРПАТАХ», ПОДІЛИЛИ 8-12 МІСЦЯ


Учні шашкового клубу м. Яворова вперше взяли участь в міжнародному турнірі з шашок «Диво-шашки у сніжних Карпатах», який тривав з 10 по 14 січня у м. Турка, в якому поділили 8-12 місця, по додаткових критеріях на 11 місці. 

Турнір відбувався за швейцарською системою у 8 турів. В 1 турі команда «Яворівські орли» поступились бронзовим призерам з Івано-Франківська 1-5, в 2 турі зіграли в нічию 3-3 з Київською гімназією №261, в 3 турі виграли 6-0 в Турківської команди «Юність-4», в 4 турі виграли 5-1 в Турківської команди «Юність-2», в 5 турі зіграли в нічию 3-3 з командою з Тернопільщини «Соколівка», 6 тур закінчився також в нічию з Київською ЦДЮТ, в 7 турі вдалось обіграти 4-2 Київську команду «Удар» та вийти на 5 позицію після 7 турів, у 8 турі потрібно було вигравати, щоб поділити 3-5 місця, програвши в більш досвідчених шашкістів з Турківщини «Юність» - 1 (срібні призери) з рахунком 1-5 опустились на 11 позицію серед 25 кращих команд України та Молдови у віковій категорії 2007 р.н. та молодші. 

Як на перший раз це непоганий результат, і розуміння того, над чим потрібно працювати, щоб бути в топ-5 в наступному році.














Джерело інформації:

Коментарі