Перейти до основного вмісту


НАРОДНИЙ ХОР «ВІРУЮ» (С. ЯМЕЛЬНЯ) ПРИВІТАВ ПРАЦІВНИКІВ ЯВОРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ТА ЯВОРІВСЬКОЇ РДА З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ 


У понеділок, 20 січня, у Яворівській районній раді та Яворівській райдержадміністрації лунали колядки та щедрівки, які подарували присутнім гарний настрій і щирі посмішки.

До Яворівської райдержадміністрації та Яворівської районної ради завітав хор «Вірую» з с. Ямельні, аби привітати керівництво району, працівників райдержадміністрації та районної ради з Різдвом Христовим, Святим Василем та Водохрещем.

«Святкова добра коляда і яскраве сіяння новорічної ялинки стало справжнім святом в кожній оселі, і запам’ятається на все життя нам і нашим дітям. І дай, Боже нам днів щасливих, добра, здоров'я й сили,» - зазначив голова Яворівської районної ради Володимир Сичак дякуючи хору за коляду.

Учасники хору дзвінкими голосами виконали чудові колядки та щедрівки, бажали працівникам державних установ добра, здоров’я, миру та злагоди у Новому 2020 році. У холі панувала справжня святкова атмосфера.

Колективи районної державної адміністрації та районної ради подякували гостям за щирі побажання, адже за народними повір’ями те, що побажають колядники та щедрувальники, обов’язково має здійснитися у Новому році.

Заступник голови райдержадміністрації Назар Сойко та голова районної ради Володимир Сичак побажали їм успіхів, здійснення найзаповітніших мрій і сподівань. А від вдячних глядачів отримали рясні аплодисменти.





























Коментарі