Перейти до основного вмісту


СВЯТО КОЛЯДИ «РІЗДВЯНІ ЗУСТРІЧІ» У БЕРДИХОВІ


Завзято, колоритно, зі справжньою українською душевністю і щирістю, у Бердихові, учасники свята коляди «Різдвяні зустрічі» співали щедрівки, колядки, бажали землякам щедрих врожаїв та доброї долі, демонструючи всю чарівність та багатство народних традицій.

У кожному куточку Яворівщини по-своєму відзначають зимові свята, але однозначно – весело. Так, у селi Бердихів стало доброю традицією, що кожного року Народний дім села влаштовує захоплююче свято коляди «Різдвяні зустрічі».

У новому році таке казкове дійство відбулося 13 січня. На свято зібралося чимало почесних гостей, священнослужителів, жителів села та сусідніх сіл. Лунали колядки, щедрівки, різдвяні пісні, повчальні історії та цікаві легенди у виконанні учасників Народних домів та церковних хорів.

Дійство тривало понад три години. Заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх привітав глядачів та учасників дійства з різдвяно-новорічними святами.

«Вітаю Вас із Новим 2020 роком! Бажаю здоров’я, натхнення та Божого благословення Вам і Вашим рідним! Підтримуйте та шануйте наші традиції, гарно щедруйте, щедро посівайте», - зазначив під час свята коляди Володимир Мацелюх.

Хай зіронька, що засяяла на наших Різдвяних зустрічах, яскраво сяє до наступного року, до свята коляди 2021.
























Хористи церкви УГКЦ с.Прилбичі на фестивалі колядок у Бердихові
Хористи нашого храму взяли участь у фестивалі колядок "Різдвяні зустрічі" (Бердихів)
Опубліковано Церква УГКЦ с. Прилбичі Вівторок, 14 січня 2020 р.





Джерела інформації:
Яворівська районна рада
Народний дім с. Бердихів
Бібліотека - філія с. Бердихів

Коментарі