Перейти до основного вмісту


РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ПРОДОВЖУЮТЬ ЗВУЧАТИ ...


Різдвяні свята традиційно супроводжує коляда. От і сьогодні, 21 січня, до працівників райдержадміністрації та районної ради завітав вертеп БО «Дитячі Мрії» ГО «Регіна» (центр для людей з інвалідністю), колядували, возвеличували народження Ісуса Христа, який єднає нас у любові, спрямовує на шлях добра, правди, а також побажали один одному здоров’я, щастя та миру нашій Україні.

Учасники вертепу подарували глядачам інсценізоване дійство про народження Ісуса Христа у Віфлеємі. Діти – колядники захопили своєю артистичністю, яскравістю, вдало підібраними Різдвяними костюмами, чудовим виконанням колядок.

Заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Назар Сойко та голова районної ради Володимир Сичак подякував акторам вертепу за різдвяне привітання і за надану можливість доторкнутися до біблійних подій та згадати духовні і релігійні традиції.

А також велика подяка учасникам СЦ «Регіна», організаторам та акторам чудового й такого справжнього до сліз вертепу, який сьогодні завітав до Яворівської Державної Податкової Інспекції розчуливши всіх присутніх.






































"Регіна" у гостях в Яворівській райдержадміністрації та районній раді
"Регіна" у гостях в Яворівській райдержадміністрації та районній раді
Опубліковано Яворівська районна державна адміністрація Вівторок, 21 січня 2020 р.




Джерела інформації:
Яворівська районна рада
Яворівська районна державна адміністрація
Петро Шот

Коментарі