Перейти до основного вмісту


23 РОКИ ТРИВАЄ СПІВПРАЦЯ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ З НІДЕРЛАНДСЬКОЮ БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ SOTO


23 роки триває співпраця Яворівського району з нідерландською благодійною організацією SOTO, яка надає гуманітарну допомогу.

Вже вкотре, до керівництва Яворівського району завітали відомий у світових колах меценат з Нідерландів пан Ян ван Веерса (Jan van Weers) із колегою, які перебувають на Яворівщині з робочим візитом.

«Радий зустрічі і добре, що маємо можливість поспілкуватися, дізнатись про справи один одного та згенерувати нові ідеї», - говорить голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Як зазначив пан Ян, вони з колегами перебувають на Яворівщині з метою передачі гуманітарної допомоги для навчальних та соціальних закладів району.





«Щиро дякуємо наш Друг Jan van Weers і співзасновник соціального центру «Регіна» за багаторічну гуманітарну допомогу з Нідерландів для потреб освітніх і соціальних закладів Яворівщини! Сьогодні святкували 30 транш наданої гуманітарної допомоги! We thank for your help “ our dear friends” of SOTO (the Netherlands) and for our cooperation with Ukraine», - ‎Наталія Кулик‎. 














Джерела інформації:

Коментарі