Перейти до основного вмісту


1488 ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ 184 НАВЧАЛЬНОГО ЦЕНТРУ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ІМ. П. САГАЙДАЧНОГО СКЛАЛИ ПРИСЯГУ


Сьогодні, 4 січня, 1488 військовослужбовців 184 Навчального центру Національної академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, склали військову присягу на вірність українському народові.

Ритуал Військової присяги є святом, що уособлює доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі. Привітати зі святом військовослужбовців завітали голова Яворівської районної державної адміністрації Андрій Шумський; заступник голови районної ради Володимир Мацелюх, заступник голови райдержадміністрації Назар Сойко, духовенство, рідні й близькі молодих воїнів.

«Ваше рішення стати на захист Батьківщини, патріотизм і відданість рідній землі є запорукою сили Збройних Сил України та нашої перемоги!», - звернувся до військовослужбовців заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх.

Після складанням присяги, вже традиційно, військовослужбовці пройшли урочистим маршем під супровід оркестру 184 Навчального центру.

«Дорогі військові! Ви сьогодні присягнули перед Богом і Україною, перед своїми близькими та друзями завжди боронити свою державу так як охороняли її нашої Герої впродовж століть. Такі люди, як ви, завжди будуть нести в своїх серцях Україну. І кожен громадянин України вдячний українському військовому, солдату за те, що ми тут, на Яворівщині, маємо мир та спокій. Саме українська армія, і в тому числі ви, маєте найбільшу довіру у суспільстві та повагу. І стоячи тут і дивлячись на вас, розумію, що в Україні все буде гаразд. Слава Україні" - наголошує Андрій Шумський.

Священнослужителі благословили молодих воїнів, помолились за щасливе проходження їхньої служби та окропили всіх присутніх святою водою.

Після складанням присяги військовослужбовці пройшли урочистим маршем під супровід оркестру 184 Навчального центру, а ГО "Пласт" передала Вифлеємський вогонь військовим.














































Джерела інформації:

Коментарі