Перейти до основного вмісту


ВЕРТЕПНЕ ДІЙСТВО У ЗАВАДІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ I-III СТУПЕНІВ


27 грудня 2019 року учитель 7 класу Завадівської ЗОШ I-III ступенів Мирослава Шишкіна разом зі своїми вихованцями підготувала театралізовану виставу «Різдвяний вертеп» з метою відродження українських традицій під час святкування новорічних свят та Різдва Христового, вивчення нових колядок, віншувань, повторення вже вивчених, ознайомлення учнів з дійовими особами, які беруть участь у вертепі.

Різдво – це улюблене свято всіх дітей. І саме вони ще заздалегідь із радістю і захопленням вивчають колядки, щоб згодом прославляти народження Христа. Кожна дитяча колядка завершувалася віншуванням – побажанням родині достатку, але під цим розуміється, щоби родина була здоровою, щоб родили добрі врожаї, велася худоба, були мир, добро і злагода.

З особливим трепетом до різдвяного дійства готувалися семикласники. Було цікаво і трепетно, що навіть не помітили, як швидко минув час. Учні були щасливі і задоволені, адже як приємно дарувати радість іншим! Та найголовніше: школярі усвідомили й донесли до всіх присутніх одвічну мудрість, що добро завжди перемагає.

А за ті зусилля, яких вони доклали, щоб прославити Христа і підготувати подарунок-виступ для дорослих, отримали бурхливі оплески та вдячність глядачів.

Нехай же це почуття невимовної любові, яке нам дарує Різдво Христове, залишається в серцях дорослих і дітей, щоб проростали зерна добра в душах і давали надію на життя вічне.

Дякуємо організаторам за проведений захід.























Джерело інформації:

Коментарі