Перейти до основного вмісту


ПОДБАЙТЕ ПРО БЕЗПЕКУ ДІТЕЙ ПІД ЧАС ЗИМОВИХ КАНІКУЛ!




Розпочинаються зимові канікули і на вулицях міста збільшиться кількість маленьких пішоходів, які весь свій вільний час проводитимуть на вулиці.

Нагадуємо учасникам дорожнього руху про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху. 

Шановні батьки! Необхідно пам'ятати, що найбільш поширені порушення Правил дорожнього руху дітьми – це несподівана поява на проїзній частині, перехід дороги в невстановленому місці або на заборонений сигнал світлофора, ігри поблизу дороги. Не забувайте про короткий світловий день та недостатню видимість — подбайте, щоби на одязі малюка була присутня яскрава деталь, або світловідбивний елемент. Обов'язково нагадуйте дітям елементарні правила безпеки на дорозі, показуйте своїм прикладом як потрібно поводитися на проїзній частині. А також, подбайте про їхню безпечну мандрівку. 

За 11 місяців 2019 року, сталося 366 ДТП, учасникам яких стали неповнолітні, з них 323 аварії із постраждалими, в яких травмувалося 396 дітей і 20 загинуло. 

Шановні водії, збільште увагу до маленьких пішоходів, адже поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Тож, будьте особливо уважними та обережними при проїзді перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, місць відпочинку тощо. 

І попри те, що зима несніжна, пам’ятайте – діти завжди знайдуть чим розважитися, тож подбайте про їхній безпечний відпочинок!





Джерело інформації:

Коментарі