Перейти до основного вмісту


УЧНІ ХУДОЖНЬОГО ПРОФТЕХУЧИЛИЩА ІМ. Й. П. СТАНЬКА (СМТ ІВАНО-ФРАНКОВЕ) ПОБУВАЛИ НА ПРЕДСТАВНИЦТВІ АВСТРІЙСЬКОЇ ФІРМИ «BLUM»


З метою ознайомлення з пропозиціями сучасної меблевої фурнітури учні Художнього профтехучилища ім. Й. П. Станька в супроводі майстрів виробничого навчання та викладача спецпредметів побували на представництві австрійської фірми «Blum» у Львові. 

Консультанти провели відвідувачів по навчальних майстернях та виставкових залах. Дана екскурсія була корисною для учнів, адже після завершення навчання в училищі, вони зможуть використовувати якісну фурнітуру, тим самим забезпечувати найвибагливішого клієнта добротними меблями. 

Столяр, різьбяр, верстатник – це ті професії, які є затребувані на ринку праці, адже з їх допомогою створюють комфорт і затишок у нових сучасних оселях. Є попит на якісні меблі, тож навчальний заклад у співпраці з фірмою «Blum» можуть створити достойну пропозицію.

На даному етапі, співпраця буде полягати у наданні фірмою «Blum» зразків фурнітури, проведення навчальних семінарів, майстер-класів, участі у виставках тощо.

В подяку за цю пізнавальну екскурсію заступник директора ХПТУ ім. Й.П.Станька Андрій Стахник вручив різьблений національний герб ручної роботи Миколі Уневичу, менеджеру з питан регіонального розвитку.




















Джерело інформації:


Коментарі