Перейти до основного вмісту


8 ЛИСТОПАДА ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ТУРНІР З ШАШОК ЗГІДНО З ПРОЄКТОМ «ГЕРОЇ ПОМІЖ НАС. НЕБЕСНА СОТНЯ»


8 листопада 2019 року в Наконечнянській ЗОШ І - ІІ ступенів ім. Героя України Романа Сеника відбувся районний турнір з шашок пам'яті Героя Небесної Сотні Романа Сеника згідно з проєктом «Герої поміж нас. Небесна Сотня».

Змагання організовано за сприяння Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської районної ради, відділу освіти Яворівської райдержадміністрації, ДЮСШ «Луг» і Наконечнянської ЗОШ І - ІІ ступенів імені Героя України Романа Сеника. 

Урочистості з нагоди змагань розпочалися спільною молитвою. До присутніх учасників з побажаннями здобути перемогу звернувся головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді і спорту Роман Богданович Свистун та сестра Героя Небесної Сотні Леся Федорівна Сеник. Про історію виникнення гри у шашки та правила ознайомив спортсменів лейтенант Збройних сил України, офіцер-інструктор, тренер Яворівського шашкового клубу, кандидат у майстри спорту Кунець Юрій.

Змагання проходили у двох вікових групах : дорослі і юнаки та дівчата до шістнадцять років, за швейцарською системою у 8 турів.

Найстаршому учасникові турніру 84 роки, наймолодшому - 6.














Джерела інформації:

Коментарі