Перейти до основного вмісту



7 ГРУДНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ


Це свято тісно пов'язане із здобуттям Україною незалежності та розбудовою власної державності. Адже саме місцеве самоврядування повинно відігравати ключову роль у забезпеченні демократії та достатку в країні.

Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Від щирого серця вітаємо всіх, хто працює в органах місцевого самоврядування району, а також депутатів районної та місцевих рад з професійним святом! На вас випадає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Ви найближчі до простого люду, і саме ви, не маючи державної допомоги та гідного фінансування, намагаєтесь вирішувати найболючіші питання людей - членів місцевих громад. 

З нагоди свята бажаємо наснаги, нових здобутків у нашій спільній справі, здоров’я, миру, злагоди, активної громадської позиції та наполегливості у реалізації всіх планів на благо людей. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.










Джерела інформації:

Коментарі