Перейти до основного вмісту




У П’ЯТНИЦЮ, 6 ГРУДНЯ 2019 РОКУ, ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ У МУЗЕЇ ВІЙСЬКОВОЇ ІСТОРІЇ ЯВОРІВЩИНИ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ КІМНАТИ-ПАМ’ЯТІ НОВІТНІХ ГЕРОЇВ АТО


Подвиги Героїв України – це та велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у сучасному світі. Це взірець патріотизму для кожної людини і громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь українського народу. У п’ятницю, 6 грудня 2019 року, до Дня Збройних Сил України у музеї військової історії Яворівщини м. Яворова відбулося відкриття кімнати-пам’яті Новітніх Героїв АТО. Створення цієї кімнати для району є дуже важливим кроком, адже це – вияв самосвідомості, патріотизму та шанування нашої історії, яку ми маємо зберегти для прийдешніх поколінь. 

Отець Богдан та отець Назарій освятили кімнату-пам’яті Новітніх Героїв АТО та спільною молитвою вшанували кожного Героя. Участь у заході взяли родини наших Героїв, почесні гості, військовослужбовці, волонтери та небайдужі жителі Яворівщини. Також родичі загиблих Рідні загиблих Героїв принесли у музей особисті речі своїх синів, чоловіків та татусів, які залишились на пам'ять про них і нагадуватимуть молодому поколінню, якими повинні бути справжні герої, як самовіддано треба любити свою рідну землю, свій народ, щоб віддати за них власне життя. 

Відвідувачі з захопленням оглянули щити, каски та одяг військових, а в кімнаті, присвяченій Героям АТО, розмістили фотографії яворівських бійців, які загинули, боронячи нашу країну від лютого агресора. 

Слава Україні! Героям слава! Герої не вмирають!... Вони живуть у наших серцях... 


ГЕРОЮ МІЙ, Я ДЯКУЮ ТОБІ! ЗА МАЙБУТНЄ, ЗА ТВОЮ ЧЕСТЬ, ВІДВАГУ, БО ЗАВДЯКИ ТОБІ УКРАЇНА ЗНОВУ СТАНЕ ВІЛЬНА. ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ЖИТТЯ!















































Коментарі