Перейти до основного вмісту


СЬОГОДНІ, 5 ГРУДНЯ 2019 РОКУ, ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ «СУРМИ ЗВИТЯГИ - ПАМ’ЯТЬ ПРО ГЕРОЇВ» 


День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора.

Напередодні Дня Збройних Сил України, 5 грудня 2019 року в актовому залі 24 ОМБр ім. Короля Данила м. Яворова до Дня Збройних Сил України відбувся святковий концерт «Сурми звитяги - Пам’ять про героїв».

«Ми горді того, що можемо стояти поруч зі справжніми героями, які не роздумуючи, відстоювали право своєї держави на свободу та незалежність та з честю виконували свій патріотичний обов’язок. Вірю так як і ви, що наступну річницю Дня Збройних Сил України ми будемо відзначати в мирі та спокої», - наголосив голова Яворівської районної ради Володимир Сичак. «Ми повинні бути єдиними, сильними задля майбутнього нашої країни».

Урочисту академію обрамив українськими мелодіями військовий оркестр 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Найкращим привітанням для військовослужбовців стали виступи дитячих колективів ЗЗСО Яворівщини, які заспівали багато милозвучних українських пісень.

У заході взяли участь 9 освітніх закладів району.

Концертна програма розкриває героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, показує пісенну спадщину Революції Гідності, а також підтримує і прославляє бойовий дух наших воїнів на фронті з російським агресором.

Близько 100 учасників концерту продемонстрували 11 художніх номерів, у яких відтворили кращі зразки відродження та утвердження патріотичної пісенної творчості українського народу.

Під час заходу До Дня Збройних Сил України очільники району нагородили військовослужбовців грамотами та цінними подарунками від Яворівської районної державної адміністрації; Яворівської районої ради; Яворівської міської ради та від 24 ОМБр ім.Короля Данила, та щиро подякували справжнім патріотам, нашим захисникам, за ту нелегку службу, яку вони несуть, виявляють мужність, стійкість, витримку, захищаючи незалежність нашої держави.

Коментарі