Перейти до основного вмісту


ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ЖИМУ ЛЕЖАЧИ ТА КЛАСИЧНОГО ЖИМУ ЛЕЖАЧИ СЕРЕД УСІХ ВІКОВИХ ГРУП ПАМ'ЯТІ МИХАЙЛА НЕВЗОРОВА


28-29 грудня року в місті Новояворівськ проходив Чемпіонат Львівської області з класичного жиму лежачи та жиму лежачи серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок, ветеранів присвяченого пам'яті Михайла Невзорова, в якому взяли участь близько 200 спортсменів.

Нагороджував переможців чемпіонату заступник районної ради Володимир Мацелюх.

«Класичний жим лежачи та жим лежачи потужно набирають обертів. Змагання стають все численнішими, і ця тенденція спостерігається як в межах області і України, так і на міжнародному рівні», - наголосив Володимир Мацелюх під час нагородження спортсменів. - «Вітаю переможців та учасників чемпіонату. Бажаю вам успіхів та подальших перемог не лише на обласному рівні, а й міжнародному».

Кожен з присутніх зміг отримати задоволення: чи то від участі у змаганні, чи, спостерігаючи за вправністю спортсменів, вболіваючи і просто відпочиваючи.

Сподіваємось, що ці змагання відкриватимуть нам щоразу нові обличчя, які примножать спортивну славу України!

Михайло Невзоров майстер спорту України з пауерліфтингу, багаторазовий чемпіон України з пауерліфтингу чемпіон Європи з пауерліфтингу серед ветеранів, рекордсмен України з жиму лежачи, тренер чемпіонів та призерів всеукраїнських змагань.














































Джерело інформації:





Коментарі