Перейти до основного вмісту


ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ТЕАТРУ ТАНЦЮ «ЯВОРИКИ»


25 грудня, відбувся звітний концерт театру танцю «ЯВОРИКИ», на який завітало чимало гостей та друзів, серед яких заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх.

Впродовж декількох годин артисти запалювали зал ПК «КРИСТАЛ» своєю нестримною енергією та позитивом. Усі номери були дуже цікавими: від зворушливих юних артистів, які вперше вийшли на велику для них сцену, до вихованців, чиї виступи надзвичайно точно передають спектр людських почуттів.

Володимир Мацелюх подякував юним талантам та їх наставнику за їхню майстерність і вміння дарувати радість людям. Побажав здоров’я, успіхів, процвітання, гарних виступів і творчих успіхів, а також вручив сертифікат на суму 20 тисяч гривень для придбання сценічних костюмів.

Привітати та підтримати колектив прийшли друзі: студія «Жуки», вокальна студія «Мій голос», ансамбль бандуристів «Колорит» та юнацький духовий оркестр ДШМ м.Новояворівськ.

«Дякую учасникам звітного концерту, адже він був проведений на достойному рівні, а концертна програма виявилась дуже насиченою, різноманітною та цікавою, і доказом цього були бурхливі оплески та щирі посмішки глядачів», - наголосив Володимир Мацелюх.


















Джерела інформації:

Коментарі