Перейти до основного вмісту



ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ 184 НАВЧАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Тож сьогодні, 5 грудня, у переддень Дня Збройних сил України у 184 Навчальний центр завітало чимало почесних гостей, аби привітати наших військовослужбовців із професійним святом.

«Сьогодні мужні, сильні чоловіки і жінки, наші герої ризикують своїм життям не заради відзнак і нагород, а тому, що мають таке покликання. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Разом з вами за цей короткий період вибудувана нова Українська армія. Національна. Патріотична. Відважна», - зазначив під час виступу голова Яворівської районної ради Володимир Сичак. – «Пам’ятаймо подвиг наших батьків і дідів, що захистили нашу землю в роки Другої Світової війни, героїв-майданівців та полеглих воїнів ООС (АТО), що поклали своє молоде життя в ім’я славного європейського майбутнього нашої Вітчизни, в ім’я єдності нашої України».

Кращим військовослужбовцям були вручені грамоти.

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.











Джерело інформації:

Коментарі