Перейти до основного вмісту


У СУБОТУ, 14 ГРУДНЯ, ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №1 «СОНЕЧКО» М. ЯВОРОВА ВІДЗНАЧИВ СВОЄ 70-РІЧЧЯ


70 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін - перші випускники приводять своїх дітей, онуків. За 70 років заклад випустив велику кількість дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати у колективі, вихованих і підготовлених до школи.

Вітали іменинників заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх та керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило, батьки, вихованці та почесні гості.

Вихованці, батьки та вихователі створили навколо цілий казковий світ, який відносить далеко від сірих буднів усіх гостей і змушує мріяти про дива! Під час таких виступів ти просто відчуваєш насолоду від побаченого, а це означає, що до цього заходу було прикладено багато зусиль, і кожен із маленьких та великих акторів щиро від душі хотів надати святу особливого шарму! 

Нехай для історії 70 років не так вже й багато… Та для функціонування закладу освіти це солідний відрізок часу, протягом якого вдосконалювалась його матеріально-технічна база, впроваджувались інноваційні підходи у навчанні та вихованні маленьких особистостей, більшість з яких вже подорослішали, опанували різні професії та стали гідними людьми.

Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов.

Ваша праця заслуговує на низький уклін!

Ви виховали багато поколінь і за це величезна вам шана!















































Джерела інформації:

Коментарі