Перейти до основного вмісту


ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОЇ ЗАЛИ ТА ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ БІРКІВСЬКОГО НВК «ЗОШ І-ІІІ СТ. – ДНЗ» ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА


На Яворівщині, в селі Бірки, діти та дорослі від сьогодні матимуть додаткові можливості постійно займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я. Адже саме тут, 29 листопада 2019року на території Бірківського НВК "ЗОШ I-III ступенів ДНЗ" ім.Тараса Шевченка відбулось відкриття футбольного поля зі штучним покриттям та спортивного залу.

У заході взяли участь перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Лозинський; заступник голови облдержадміністрації Іван Собко; голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин; заступник голови Яворівської райдержадміністрації Назар Сойко, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак; голова Бірківської сільської ради Володимир Кульчицький; директор Бірківського НВК "ЗОШ 1-3 ступенів ДНЗ" ім. Тараса Шевченка Анатолій Лінник педагоги; учні школи та гості.

Після вітальних слів настав час випробувати футбольне поле у дії. І право першого удару надали почесним гостям та керівництву району.

«Дуже приємно відзначати, що тільки спільними зусиллями ми крок за кроком можемо розбудовувати нашу спортивну інфраструктуру. І велика дяка кожному, хто долучився до цієї події. Адже найголовніше, що наші діти матимуть змогу підвищувати рівень здоров’я та займатися фізичною культурою і спортом» - наголосив Василь Лозинський.

Зазначимо, що це вже одинадцятий майданчик, споруджений на Яворівщині у межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року.

Довідка: Будівництво футбольного поля зі штучним покриттям розміром 42 на 22 облаштовано в рамках державної програми “Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України”.

Загальна вартість проєкту становить 1 419 895 грн, з яких з державного бюджету – 713 тис. грн, з місцевого бюджету – 707 тис. грн.

Вартість спортивної зали становить 5 млн 400 тис. грн 2,5 млн грн – кошти Державного фонду регіонального розвитку та 1,5 млн грн – кошти соціально-економічного розвитку місцевого бюджету.







































Джерела інформації:


Коментарі