Перейти до основного вмісту


ВІДКРИТТЯ ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ ТА 50-РІЧЧЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ «НОВОЯВОРІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ. №1»


Святкова подія відбулася вчора, 15 листопада, в м.Новояворівськ, урочисто відкривали футбольне поле зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон облаштували на території опорного закладу «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1».

На урочистість зібралися голова Яворівської районної ради Володимир Сичак, заступник голови Яворівської райдержадміністрації Назар Сойко, заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх, міський голова м.Новояворівськ Василь Муравель, вчителі та учні школи.

«Приділяйте якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом - це запорука успішного майбутнього нашої країни. Нехай цей майданчик прослужить вам на користь та допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше», - звернувся до присутніх Володимир Сичак.

Освятив спортивний майданчик отець Ігор, який помолився та благословив об'єкт.

Зазначимо,
відкриття міні-футбольного поля розміром – 42х22м стало можливим завдяки консолідації зусиль влади: обласного, районного та місцевого бюджетів.















15 листопада, з нагоди 50-річного ювілею опорного закладу «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1», відбулося справжнє свято. Урочисто, але по-домашньому тепло відсвяткували день народження рідної школи вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники різних років, учні, батьки та почесні гості.

«У кожного є визначні місця, до яких завжди з радістю повертаєшся: це рідне місто, батьківський хата і рідна школа, де минули безтурботні, цікаві, неповторні роки дитинства та юності. Школа пам’ятає усіх, хто все своє життя без залишку віддав найпрекраснішому на Землі – вихованню дітей, формуванню майбутнього, у якому нам усім жити», - звернувся з вітальним словом до присутніх голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Це було свято зустрічей, свято - спогадів, під час якого у багатьох присутніх гостей в очах бриніли сльози. Адже кожен згадував своє життя, дитинство, молодість, яке розпочалося саме тут, у Новояворівській ЗОШ №1, починалося від батьківського порогу і стежини до школи. Ніби з подивом, але й водночас з сумом було відзначено , що певний рубіж пройдено. А вчителі, ветерани праці, яким довелося виступати на святі говорили, що вдячні Богу за пройдений життєвий шлях, за те що весь цей час лінії їхнього життя були тісно переплетені з мелодією шкільних дзвінків, яких вже й не злічити.





















Джерело інформації:
Яворівська районна рада


Коментарі