Перейти до основного вмісту



СЬОГОДНІ, 20 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ В ОЗ «ЯВОРІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ. № 3 ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА» ВІДБУЛАСЯ ПОЇЗДКА ТРАДИЦІЙНО ОБЛАСНОГО МОЛОДІЖНОГО ПРОЄКТУ «ІДЕЯ ЗМІНЮЄ КРАЇНУ»


Організатори зустрілися з молоддю м. Яворова. Також, сьогодні, такі поїздки здійснились у м. Новояворівську, смт Івано-Франкове та смт Краковець.

Метою зустрічі було донести до присутніх аудиторії, а це школярів 9, 10, 11 класів: як розвиватись, створювати ідеї, не стояти на місці, а іти впевнено до своїх цілей та мрій.

Спікери ділились порадами, як реалізовувати свої пропозиції, генерувати ідеї, картування громад та основами проектного менеджменту.

Під час тренінгу учні дискутували на такі теми як комунікація між людьми та органами місцевого самоврядування, переваги децентралізації, реформа освіти. В кінці заняття учасники заповнювали аплікаційні форми з власними ідеями соціальних проектів, а також, правильно відповівши на запитання спікера, отримали в подарунок книги.

Довідка: Ідея змінює країну» – це комплекс тренінгів з проектного менеджменту для молоді в районах Львівської області. Мета – сформувати у молодіжному середовищі високу громадську свідомість, активізувати молодих людей Львівщини, розвинути суспільно-активне молоде покоління у районах та містах області.


























Джерела інформації:

Коментарі