Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ РЕАЛІЗОВАНО МІЖНАРОДНИЙ ПРОЕКТ ОБМІНУ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ПОЛЬСЬКОЇ МОЛОДІ «ART LIFE»


З 12 по 19 жовтня на Яворівщині реалізовано Міжнародний проект обміну української та польської молоді «Art Life», у якому взяли учась учні Чернилявської ЗОШ школи I-III ступенів ім Т. Перуна та шкіл сіл Медзіхово і Болевіце.

«Впродовж 7 днів молодь двох держав прослухала цікаві заняття, тренінги, воркшопи, побувала на майстер-класах, відвідала різні куточки Яворівщини та Львова», - зазначила депутат Яворівської районної ради та куратор групи Марія Дудич. – «Такі проекти сприяють зближенню народів, породжують дружбу і співпрацю, розвивають у дітей такі якості як вміння спілкуватися, домовлятися, важливість володіння іноземною мовою, креативність».

Кожного дня куратори та тренери груп Романик Марія, Дудич Марія, Беата Адамовска, Матеуш Пяткевіч, Кінга Вайта за відповідною програмою проводили заняття. Результатом проекту стало графіті, де ідею та втілення її зробили самі діти.

Під час перебування молоді з Польщі, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак зустрівся з сенатором Яном Лібіцкі та війтом гміни Медзіхово Станіславом Піхотою, які обговорили подальші шляхи співпраці Яворівського району та гміни Медзіхово.

На зустрічі Володимир Сичак акцентував увагу на тому, що в майбутньому активна молодь може стати нашими хорошими партнерами.

Як зазначають батьки та організатори, діти в захваті від можливості бути учасниками проекту.

Зазначимо, Міжнародний проект обміну української та польської молоді «Art Life» в рамках співпраці громадської організації "Виклик" с. Чернилява (кер. Марія Романик) та Гміни Медзіхово (РП).














Джерело інформації:




Коментарі