Перейти до основного вмісту


СЬОГОДНІ, 3 ЖОВТНЯ 2019 РОКУ, В РНД «СОКІЛ» (М. ЯВОРІВ) ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ, ПРИУРОЧЕНІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

Сьогодні, 3 жовтня, в РНД «Сокіл м. Яворова відбувся фестиваль «Учительська осінь - 2019» з Дня працівника освіти, що традиційно відзначають в Україні, і свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти і безперечно, про визнання тієї великої професії. 
У святковому заході взяли участь: заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Назар Сойко; голова Яворівської районної ради Володимир Сичак; начальник відділу освіти Яворівської райдержадміністрації Володимир Байда; секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська; заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх; заступник мера міста Яворова Ігор Грабовський та почесні гості.
У рамках заходу, за сумлінну працю на освітянській ниві, професійну майстерність, успіхи в організації навчання та з нагоди Дня працівника освіти кращі освітяни району отримали грамоти та цінні подарунки, також п'ять ЗОШ I-III cт. Яворівського району, котрі оримали високі результати у ЗНО 2019 та активні три ЗОШ I-II ст і два ДНЗ телевізори від Яворівської районної державної адміністрації та Яворівської районної ради. 
Чудовим подарунком шановному зібранню став святковий концерт. Було презентовано унікальний вернісаж творчих доробків яворівчан-освітян. Теплі віршовані рядки та яскраві музичні номери створили атмосферу радості, затишку й душевності.
































Джерела інформації:

Коментарі