Перейти до основного вмісту


11 ЖОВТНЯ 2019 РОКУ У ШКЛІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ІМЕНІ МАР'ЯНА КОРЧАКА ВІДБУЛОСЬ СВЯТКУВАННЯ ЧОТИРЬОХ ВЕЛИЧНИХ ДІЙСТВ


11 жовтня 2019 р. у Шклівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мар'яна Корчака відбулось святкування чотирьох величних дійств: свята Покрови, річниці створення УПА, Дня українського козацтва та Дня захисника України.
Учні та вчителі разом з отцями В. Урбановичем та А. Дубаном у молитві віддали шану Матері Божій та благали її: "Покрий нас чесним Своїм Омофором від усякого зла..."
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про наших Героїв Б. Слободу та М. Корчака.
У свято Покрови помолімось Богу і віддаймо свої зусилля, науку, працю для того, щоб наша Батьківщина засяяла світлом свободи та щастя!

Зокрема, у Шклівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мар'яна Корчака активістами Ради "Добре" учнівського самоврядування та учнями 11 класу проведено Акцію "Дякуємо ветеранам УПА". Діти відвідали жительку смт Шкло учасницю Визвольних змагань УПА Парасковею Михайлівна Паперняк. Зі сльозами на очах жінка зустріла гостей зі школи. Спогади, фотографії, квіти.... За кілька хвилин перед очима пролетіло ціле життя... Залишилась тільки вдячність за те, що її пам'ятають.

















Джерело інформації:

Шклівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Коментарі