Перейти до основного вмісту


ВІДКРИТТЯ ТА ОСВЯЧЕННЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ В С. ТЕРНОВИЦЯ (21 ВЕРЕСНЯ 2019 РОКУ)


З нагоди такого спортивного дійства зібралось багато жителів села, учнівської та юнацької спільноти і звісно, чимало почесних гостей.

Привітати молодь з визначною подією в житті школи та району завітали заступник голови райдержадміністрації Назар Сойко; заступник голови районної ради Володимир Мацелюх; директор Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович; голова Терновицької сільської ради Юрій Мельник, директор Терновицького НВК "ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ" Ростислав Канус та почесні гості.

Заступник голови райдержадміністрації у своєму виступі зазначив; "Відкриття спортивного майданчика є знаковою подією для села. Адже молодь села беруть участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні".

Під час заходу районна влада нагородила переможців I чемпіонату Львівської області серед дівчат віком 13 років і молодших, які сьогодні перші випробовували свої спортивні вміння на цьому майданчику.

Проект реалізовано шляхом співфінансування з державного, районного та міського бюджетів.

















Джерела інформації:

Коментарі