Перейти до основного вмісту


С. ЧЕРНИЛЯВА Й С. ТЕРНОВИЦЯ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

День села Чернилява відбувся в суботу, 21 вересня.
Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі, заслуговують на глибоку повагу.
Згадали гості та жителі свята односельчан, які боронили та боронять Батьківщину на Сході України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.
Ведучі свята від усього серця вітали теплими словами односельчан. 
Потім розпочалися кількагодинні урочисто-святкові заходи, де музичні вітання жителям села чергувалися зі словами подяки різним категоріям населення за їхній життєвий шлях і вклад у розвиток рідного села.
Свято продовжилося святковим концертом.



День села Терновиця - це свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим терновицьким колоритом, традиціями і славною українською історією. Саме в такий день кожен відчуває себе частиною великої родини.
Локацією урочистостей стала традиційно святково прикрашена сцена на місцевому стадіоні, де затишно і по-родинному гостинно було представникам громади всіх поколінь.
Учасники художньої самодіяльності підготували чудові виступи - концертна програма не залишила присутніх байдужими. 
А потім можна було просто послухати музику, потанцювати, поспілкуватися, скуштувати ароматних шашликів, приготованих організаторами свята.




Джерела інформації:
Romana Turko
Яворівська районна рада

Коментарі