Перейти до основного вмісту

Судововишнянський ліцей зробив свій внесок у встановленні рекорду України


«Рекорд України встановлено! 

Ще в грудні наш ліцей долучився до всеукраїнської благодійної акції «Різдвяні Пташки», ініціатором якої були священник Роман Гром та військовий капелан Іван Гальо. На меті було зібрати кошти для 80-ї бригади.

А вже учора відбувся зʼїзд усіх учасників у мальовничому селі Мшанець на Старосамбірщині. На цій події були представники з книги рекордів Гіннеса, які зафіксували максимальну кількість вертепів та коляд в одному місці. І Судововишнянський ліцей з гордістю може сказати, що увійшов в історію. Адже наш вклад теж є. 34 тисячі 650 гривень - саме таку суму вдалось зібрати здобувачам освіти.

Дякуємо за організацію заходу Марії Курилець - керівнику креативних ідей нашого закладу.

Дякуємо всім, хто донатив на «пташки». І, звісно, спасибі учням 5-11 класі, які своєю колядою зробили внесок», - підкреслюють в адміністрації ліцею.

Слава Україні! Разом до перемоги!



Репортаж Живе телебачення із Мшанця, на Львівщині, де 13 січня відбувся зʼїзд учасників акції "Різдвяні пташки", що колядували на дрони для 80-ї бригади ДШВ.

Учасники встановили Рекорд України із виконання коляди “Там во Бахмуті” найбільшою кількістю вертепів та колядницьких гуртів.

Ефір в неділю, 14 січня, о 21:30.
Ведучий: Тарас Бабенчук.












Джерела інформації:



































Коментарі